Ons

verhaal

Een gezamenlijke passie voor 'design' in de breedste betekenis doet ons kiezen voor de opleiding productontwikkeling. We verwerven tijdens deze studies een brede technische kennis en ontwikkelen een extra gevoel voor vorm en kleur.

Bij de diploma-uitreiking voorspelt de toenmalige hoofddocent ons reeds een perfecte samenwerking, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak......

 

En ja hoor, vandaag is die samenwerking nog steeds perfect....

ALL DESIGN

GRAFISCH BURO

Yves Van Houdt

Brigitte Goffin

ERVARING

Yves:

"Onmiddellijk na mijn studies richt ik de firma All Design bvba op. Het freelancewerk voor zowel de industriƫle als de grafische sector wordt na enige tijd aangevuld met de volledige productiebegeleiding binnen een groot reclamebureau. De ervaring, in al die jaren opgebouwd, zorgt ook nu nog steeds voor een belangrijke meerwaarde in het ontwerp- en productieproces. De kleinschaligheid van ons bedrijf zorgt dan weer voor een zeer persoonlijke aanpak"

 

Brigitte:

"In 1993 waag ik de sprong en stap ik mee in  de firma. Op dat ogenblik ben ik reeds meer dan 10 jaar aan de slag geweest in diverse kleine en grote bedrijven, hoofdzakelijk  in de verpakkingsindustrie, maar ook bij multinationals als P&G. Vandaag bestaat mijn taak voornamelijk uit opmaak en DTP, zowel voor onze eigen klanten als die van het reclamebureau. Mijn gevoel voor correct taalgebruik komt hier bijzonder goed van pas."

OPLEIDING

Masters in de Productontwikkeling

Universiteit Antwerpen

1978-1983

ALL DESIGN BVBA